Mitt rätta jag??

Gjorde ett superkul test i den nya Glamour som jag tänkte dela med mig

"De hemliga tecknen som avslöjar ditt rätta jag"

Dina favoritskor:
Ballerinaskor: Trots det flickiga utseendet är du inte särskilt gullig av dig. Du är en tuff kaka som är hårdhudad nog att ta dig igenom kyla,smuts,grus & krossat glas, klädd i det tunnaste material.

Ditt takeaway-kaffe:
Cappuccino: En extrovert person med stark optimistisk sida. Du gillar sex men har svårt att upprätthålla glöden i långa relationer.

Ditt födelsedagsfirande:
Festfixaren: Du är förtrollande social men folk får också en känsla av att du kräver mycket av din omgivning.

Ditt skrivbord:

Excentrikern: Ditt skrivbord är fullt av pinaler som inte har ringaste betydelse för någon annan men som har en betydelse för dig. Det här är ett sätt att visa omvärlden att du är unik och inte går att ersätta.

Dina trosor:
Pojkaktiga hipstertrosan: Signalerar ett stort självförtroende när det gäller sex

Din aktivitet på väg till jobbet:
Du lyssnar på din ipod: Musik gör att resan blir lite mer surrealistisk genom att du ger den ditt eget soundtrack. Genom att stänga av ett av dina sinnen visar du också upp en medveten nonchalans mot eventuella faror.

Ditt pillande:
Hårpill: Dina föräldrar strök förmodligen dig över huvudet när du sov som barn - nu gör du det när du är trött eller stressad

Din säng:
Djursängen: Om du delar säng med din hund eller katt är du lite kaotisk men framför allt otroligt kärleksfull och omvårdande

Ditt mejltypsnitt:
Arial: Du är rak och rättfram men aldrig tråkig - att välja det här typsnittet är att visa upp att man är äkta

Din väska:
Oklar tygväska: Om din tygväska har ett mönster, särskilt ett gulligt sådant, signalerar det en omhändertagande empatisk person med känslorna på utsidan. Det ger också en hint om att du bär på emotionellt bagage - ett jobbigt ex?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0