Onsdag

Sol!!!

Sitter just nu på pappas jobb i Tvedestrand..
Vart hos May i sportsbutiken & handlat ett par assköna gåskor från Adidas, yepp yepp
Ingen återvändo & nu är ju min fot läkt & allt :)
Idag är jag ledig, så ska snart ta bussen tillbaka till Arendal & gå & shoppa lite =)
Sen ska jag ut i solen o läsa lite tänkte jag, får passa på de dagarna jag för en gång skull är ledig!

I morgon ska jag jobba 8-16, sen kommer Linn & hämtar mig, sen bär det av till Kristianssand för konsert med Kim larsen, ska bli fett nice :D 

Lite öl, roliga människor & bra musik, det är sommar det.
Ville egentligen vara på Hovefestivalen denna veckan men sommaren är fullspäckad av jobb så det får bli en annan gång , så Muse, NAS & damian marley får vackert vänta på mig



ta hand om varandra!!!

Peace

Söndag

Dåligt uppdaternade återigen...

Men vart en fullspäckad vecka...

Var hos pappa & may i onsdags & firade st:hans..
Åkte utsmyckad träbåt till ett skär, där vi + en massa andra sandöya bor grillade, drack vin & tände bål, var supermysigt & hör & häpna, Emelisan drack rödvin :S
Träffade en supersöt tjej från san Fransisco:Hilary som var på besök hos sin faster. Vi kom jättebra överens & så ska nog ta en fest inom en snar framtid. Alltid kul med nytt spännande folk :)

Sov över på Sandöya & fick skjuts till jobbet dagen efter av May... Jobbade kvällen & var supertrött, när jag nästan var hemma igen upptäckte jag till min förfäran att jag hade glömt lägenhetsnyckeln på Sandöya!! Så det var bara att bege sig till Tvedestrand & bli upphämtad av pappa för ännu en natt på Sandöya..... Sen direkt på jobb igen på Fredagen. Jag var så trött i fredags att jag slockande tidigt i soffan...
Första veckan med heltid avklarad & det känns må jag säga!!

Igår var jag bjuden på 30 års fest hos Hjördis.
Tog mig en förfest hos Wibeke för att sedan bege mig till Rykene & festlokalen. Det var full fest hela kvällen & natten. Var riktigt kul & massa nytt folk att snacka med :)

Idag är jag seg, inte så farligt bakis, men fruktansvärt trött,,, så idag blir det slappdag deluxe. Solen skiner utanför, men det skiter jag fullständigt i idag =)



Ta hand om varandra!


peace

Tisdag

Vilken härlig dag det har varit idag!
Synd bara att man har jobbat hela dagen. 10-18
Men fick mig en fin tur vid havet efter jobbet, synd bara var att jag inte tänkte på att jag hade sandaler på mig,,, mina vattenblåsor är inte att leka med!! Måste investera mig i ett par riktigt bra gå-skor, detta går inte!!

I morgon ska jag jobba 7-15, sen drar jag hem till pappa på sandöya för att fira en liten mini midsommarafton. Här i Norge firar de st:Hans. Där de grillar, tänder bål & umgås, ungefär som Valborg i Sverige kan jag tänka mig. Hoppas det bli ny potatis & jordgubbar, då blir jag lycklig :)

Kommer att sakna midsommar i Sverige, all god mat, vänner & släkt som samlas, och Ekö, där jag firat mina senaste midsomrar. Tänk vad lyckligt lottad man egentligen är att ha tillgång till ett sånt smultronställe ute i Karlshamns skärgård!! Nästa sommar, nästa sommar, då ska jag fira många soliga dagar därute!!!







Ta hand om varandra!

Peace

Måndag

Uhhhhh

Kan någon vara så snäll & kutta bort min näsa??

Hostar & snorar om vartannat, så jävla trist att vara förkyld på sommaren :/

Jobbat idag 10-18
Sen bestämde jag mig igår för att jag ska ut & gå 45 min varje dag, så efter jobbet tog jag mig en runda på just 45 min,,, joggade tom i nedförsbackarna, det e fan inte illa för en som suttit på röven så länge...

Måndagar är även "True Blood" dagen hädanefter. Säsong 3 har startat upp i USA & den har satt igång bra som bara den!!
Och Alexander Skarsgård blir bara hetare & hetare!! Är det möjligt???



Nehe en dusch till tonerna av banditrock. Min nya favoritstation sen dom spelade "Var e vargen" med Imperiet innan idag, Underbart!!

ta hand om varandra!!

Peace

Mitt rätta jag??

Gjorde ett superkul test i den nya Glamour som jag tänkte dela med mig

"De hemliga tecknen som avslöjar ditt rätta jag"

Dina favoritskor:
Ballerinaskor: Trots det flickiga utseendet är du inte särskilt gullig av dig. Du är en tuff kaka som är hårdhudad nog att ta dig igenom kyla,smuts,grus & krossat glas, klädd i det tunnaste material.

Ditt takeaway-kaffe:
Cappuccino: En extrovert person med stark optimistisk sida. Du gillar sex men har svårt att upprätthålla glöden i långa relationer.

Ditt födelsedagsfirande:
Festfixaren: Du är förtrollande social men folk får också en känsla av att du kräver mycket av din omgivning.

Ditt skrivbord:

Excentrikern: Ditt skrivbord är fullt av pinaler som inte har ringaste betydelse för någon annan men som har en betydelse för dig. Det här är ett sätt att visa omvärlden att du är unik och inte går att ersätta.

Dina trosor:
Pojkaktiga hipstertrosan: Signalerar ett stort självförtroende när det gäller sex

Din aktivitet på väg till jobbet:
Du lyssnar på din ipod: Musik gör att resan blir lite mer surrealistisk genom att du ger den ditt eget soundtrack. Genom att stänga av ett av dina sinnen visar du också upp en medveten nonchalans mot eventuella faror.

Ditt pillande:
Hårpill: Dina föräldrar strök förmodligen dig över huvudet när du sov som barn - nu gör du det när du är trött eller stressad

Din säng:
Djursängen: Om du delar säng med din hund eller katt är du lite kaotisk men framför allt otroligt kärleksfull och omvårdande

Ditt mejltypsnitt:
Arial: Du är rak och rättfram men aldrig tråkig - att välja det här typsnittet är att visa upp att man är äkta

Din väska:
Oklar tygväska: Om din tygväska har ett mönster, särskilt ett gulligt sådant, signalerar det en omhändertagande empatisk person med känslorna på utsidan. Det ger också en hint om att du bär på emotionellt bagage - ett jobbigt ex?

1 vecka i Karlshamn

Daterat 16/6-10

Sitter på bussen hem till Arendal at the moment. Frusen, febrig, snorig & trött. Med miljarder tankar i huvudet & miljarder nya intryck som jag behöver sortera ihop & lägga tillbaka in i hjärnan igen. Har en tendens att bli så när jag har varit i Sverige.

Åkte med pappa ner i Torsdags eftermiddag..
fredagen var det student. Älskade syster Felicia tog studenten i Kristiansstad. Vacker som en gudinna i sin svarta (!!!) byxdress kom hon springandes med tårar i ögonen <3
Fick tillfälle att krama om Ericsson släkten också :D




Sen begav jag mig hem till Johanna , för att kramas & göra oss i ordning inför Sweden Rock. Åkte ner med henne & Pierre, bort till Emma & Josses husvagn. Där var det fullt ös! MJAOU!!
Mer kramar & skratt, flörtar, smålandsrulle, galna tattoos,& en helvetes natt i ett tält i full orkan! Trodde jag skulle vakna i havet.

Åkte tillbaka tidigt dagen efter för att sova vidare, & få duscha & äta såklart. Klockan blev 17.00 & det blev dags för en ny tripp ner :)
Ännu mera alkohol, galenskap, blackouts, borttappning av skor, flörtar & efterfest i en bil till kl långt in på förmiddagen dagen efter....

Söndagen kom & jag var dödare än död...

På måndagen tog jag mig en runda med Sara & neo på stan & fikade.
Sen kom Malin hem till Johanna så vi satt & drack kaffe & rökte en massa cigg & "har du hört det senaste" Fucking underbart haha.
På kvällen åkte jag hem till Emma för en myskväll med film & gottis. Paranormal activity stod på schemat. jag skrek, jag hoppade, jag galde ut " Detta är inte möjligt!", levde mig in i filmen & trodde den var på riktigt! En av de bästa skräckisarna jag har sett! Sen blev det splatter med b-filmen wrong Turn 3. Sen sov jag över...

Vaknade upp på Tisdagen att sötaste katten Castro slickade mig på näsan. Steg upp, fick underbar frukost av de finaste =)
Sen begav jag mig iväg för en fika med Jimmy ute vid Villa utsikten, blåbärspaj & kaffe & fint sällskap, kan det bli bättre? Sen åkte vi ut på "kärringtur" till Matvik & tittade på båtar och vidare. Blev avlämnad på hemköp, där jag kramade om mina gamla jobbarkompisar & snackade lite skit i fikarummet + ännu mera kaffe :D Gud vad jag saknar er alltså!!!! <3

Träffade Karro en runda för ännu mera kaffe & skitsnack + mys med sötaste Vikki :)
Bort till mammsen för lunch & mys...

Sen åkte jag & Johanna bort till Hagge & ruda. Blev bjudna på supergod lasange. Sen tillbringade jag kvällen där, kel med Betis såklart <3 & massa uppdaterande om Rudas bebismage :D
Tog en kvällspromenad med Ruda & pratade ut en massa som bara vi kan & som jag tror vi behövde...
Sen slocknade jag som en sten i Johannas underbara säng, för att sedan bege mig mot Norge halv 6 på onsdags morgonen...

Tack för en fantastisk vecka mina fina vänner.

Fick tillbringa lite tid med de jag älskar, fick tyvärr inte träffa alla & fick väl också träffa på folk jag absolut inte ville träffa, men så är det när man är i Karlshamn, det är en liten stad, MEN världens finaste vänner bor faktiskt där nere!!

ta hand om varandra!!

Peace

Student & Sweden Rock

Ojojoj nu närmar det sig =)

veckan har gått fort...

Jobbade kvällen i måndags... Var en lyckad Måndag,,, pratade med min chef, och äntligen ser det ljust ut :D:D
Sen följde jag med Vigdis & Wibeke & åt Pizza & snackade skit, hur mysigt som helst =)

Jobbade kvällen även igår... Sen blev det en massa skvallerprat med Karro, fan vad skönt det känns på ett sätt att ha lämnat Karlshamn, tror inte det finns ett ställe som är så litet där det ändå händer så jävla mycket skit. Självmord, mord, droger, droger,droger, otrohet, skitsnack, skvaller,skvaller,skvaller, konspirationer, svek, listan kan göras lång!!!

Idag har jag gäspat mig igenom dagen,,, sen gick jag hem till Wibeke efter jobbet & fikade, färgade håret & kelade med världens sötaste staffordshire Sol & 3 underbara små kattbebisar som var 7 veckor gamla, 2 svarta & 1 sköldpaddsfärgad norsk skogskatt, ni kan tro att jag smälte. Men saknar ju Beethoven så det gör ont nu :(

Sitter just nu & tvättar & packar inför resan till Karlshamn i morgon... Lyssnar på fagget fairys & har festivalkänsla i hela kroppen :D Sweden Rock, vi ses & omfamnas i helgen :)



Älskade lillasyster Felicia tar studenten på Fredag också, herregud, min baby sista liksom. Konstigt att hon bara blir äldre medans jag bara blir yngre ;)

Ska bli fett fint att få krama & kärleka sönder familj & vänner

Hör av er ni som vill träffas =)

Ta hand om varandra!

Peace

6e Juni

Hipp Hipp Hurra, det är Sveriges dag idag



Saknar bara en svensk flagga att hänga ut genom fönstret....

Formen är bättre, tom halsontet har släppt, men har tagit det otroligt lugnt idag för säkerhets skull....
Städar,tvättar & har kollat på Så ska det låta (kärringvarning) & längtar hem till karlshamn....

5 dagar kvar till Felicias student, kramkalas med familj & vänner, Sweden Rock, fest & galenskap. Can`t wait!!!!


Ta hand om varandra

Peace

The Road

Har precis sett en grym film!!

The Road....

Som jag har lipat! Ni som inte sett den, se den!!

Och mamma,,,,, Viggo Mortensen är med ;)



http://www.youtube.com/watch?v=hbLgszfXTAY




Nya ting :)

På begäran:

Lite saker som jag inhandlade på Samos <3


Äntligen har jag inhandlat en vacker vattenpipa (org. pris: 35 E, inhandlad för 22E ;)  )


Stenar plockade vid Samos kust, + en massa sockerpåsar med söta motiv på


Palestinasjal + matchande strandväska. Love it <3

Semester

Idag är det 1 vecka sen jag kom hem från samos.
Ibland är jag patetisk på att uppdatera!!

Semestern var fin. Lagom varmt ( för mig) fast med 2 dagar av regn & åska
Bodde på Paris Hotell med Anne-Lill. Ett halvskabbigt hotell i Ireon. Men dock kallt & skönt om nätterna & sov var ju nästan det enda man gjorde ändå på hotellrummet.

Det blev solning(med måtta) bad, god mat, massa ljuv ( och även fruktansvärd) musik & en hel del alkohol :)
Fick mig en ny favoritdrink där nere som jag drack flera av varje kväll. Mudslide... Vodka,Kaluha,Baileys,vaniljglass,chokladsås & en jordgubbe, mixad ihop till en livsfarligt god milkshake :)

Var även & besökte Heratemplet. nästan 3000 år gamla ruiner. där de bla tillbad kärleksgudinnan Afrodite förr i tiden. Där snodde jag med mig en sten som jag håller i min hand o ber om en man ibland :)




Fick smak av alkohol från semestern så i Lördags var jag på förfest hos rebecca & petter med min dejt Captain Morgan. Blev en superkul förfest med massa nytt folk & massa tokigheter :)
Sen var vi ute ett helt gäng på Lipz & shakade ass :)

Idag är jag ledig, men kan inte ut & njuta av den fina solen :(
Har fått känningar av ischias igen. Fick fruktasnvärt ont i ryggen igår & så strålade det ner i låren,,, Kunde knappt gå på jobbet igår & igår kväll blev det bara ännu värre. Tog mig 5 minuter att förflytta mig till toaletten... Som tur var fick jag ett par starka värktabletter av min jobbarkompis som jag tryckte i mig innan jag gick & la mig...
Gick faktiskt & la mig på golvet & sov inatt. Vaknade upp med en bättre rygg. men med feber & halsont, så jävla typiskt! Nu har väl den mesta febern släppt men har förbannat ont i halsen & fortfarande ryggont...

Får hoppas det snart går över, för om 8 dagar åker jag ju ner till Sverige :D

Ta hand om varandra

Peace

RSS 2.0