Söndag

Sov länge idag, nästan 12 timmar!! Jag behövde kanske det =)
Fast sover fruktansvärt illa i den lilla säng jag har nu, vaknar upp med ryggont varje morgon :( Ska kolla efter en ny, men det är ju så förbannat dyrt med sängar!!

Helgen har varit lugn & spenderad på jobbet... Pratade lite med min närmaste chef igår om min jobb situation... har bara 50 % på pappret men har haft tur & jobbat en massa extra, men ändå vart orolig för hur det ska gå när alla sjukskrivningar är till ända...

Så jag sa till honom att jag vill veta lite om min framtid & om jag måste söka mig ett annat jobb också eller helt enkelt söka mig vidare.

Han svarade med att jag ska ha is i magen för dom är så otroligt nöjda med mig att dom inte vill mista mig, Till sommaren är några färdiga med sina lärlingplatser & då ska jag få en del av deras timmar + ska få lära mig bageriet & kassan. Sen så fort det är extra tider så är jag prioritet nr 1.
Det känns så otroligt skönt att veta att man är så pass uppskattad & jag blir så glad =)


Annars så längtar jag så mycket efter våren just nu!! Höra alla fåglar kvittra, vakna upp med att solen omfamnar ens ansikte & se alla blommor slå ut & kunna ta på sig sin vårjacka...

När kommer våren????

Saknar alla mina vänner & familj i Karlshamn, hoppas ni har det bra allihopa!!!!

ta hand om varandra

Peace

Förnyelse glädjer =)

Nu när det snöar för jämnan, är mörkt & man grämer sig över sitt vinterhull så behöver man förnyelse
Så Anne-Lill färgade & klippte mig häromdan =)





Ta hand om varandra!

Peace

Vackert

Underbar morgon....

Var ledig igår och idag så jag tog en liten bag & åkte ut till Sandøya med Anne-Lill... Det är som att åka bakåt ca 100 år i tiden att komma ut hit. Vacker idyll med kälkar & skidor & vit snö istället för avgasförorenad snö o massa bilar överallt. Och idag lyser solen in genom de stora köksfönstrena & det är vitt så långt ögat kan nå. Ja jag e också trött på snön men det hjälper inte att klaga så man får istället försöka se ngt positivt i eländet =)

Annars gick förra veckan väldigt snabbt....
Jobbade mån-lör & fick massa extra tider =)
Jobbet går förövrigt bra, förutom att man blir mobbad för hur många os-guld Norge tar i förhållande till Sverige.... Jag säger bara vänta bara till sommar OS så får vi se vem som skrattar sist hrmf...

I Lördags hade jag en liiiten fest hemma med en jobbarkompis Kari. Var faktiskt riktigt kul att bara vara 2... det var 50 % chans att få lyssna på den musik man vill tex =) Sen blev det massa skratt & massa "skönsång" =)
Sen blev det utgång i Arendal. Var på en massa ställen men det ställe som jag hade mest kul på var nog tusan Madamen.. 20-års gräns (skönt) med blandade åldrar, massa folk & bra musik. En kul kväll/natt med andra ord =)

Sen i Söndags fick jag reda på att Johanna vill komma upp & hälsa på den 12e Mars =) Yey, blev hur glad som helst!! Så nu ska jag kolla upp flyg till henne & byta helg så jag kan spendera så mycket tid jag bara kan med min älskling =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe & titta på TV :) Har som sagt ingen tv-antenn i min lilla bohemlya, så nu ska jag lyxa till det lite hehe

Ta hand om varandra!!

Peace


Tack =)

Idag har jag jobbat dagen (7-15)
Vart ganska trött idag, frusen & en värkande rygg...

Går & handlar lite middagsmat, bilar överallt, snö blandat regn, våta fötter & allmänt irriterad anländer jag hem. Öpnnar brevlådan & vad får jag se??

Ett stort rosa alla hjärtans dag kort till MIG.
Finaste Dea hade skrivit det efter att vi vinkade av varandra på Kastrup.

Finaste Dea du gjorde min dag & plötsligt e trötthet,stela lemmar & våta fötter bortglömda!!!



Tänk vad ett kort kan göra en varm i själen när man e så långt borta från sina vänner, men ändå så nära, nära hjärtat....

Ta hand om varandra!!

Peace

Nya favoritlåten

Ladies and gentlemen. This song is a dance
It`s called "she cuts like a buffalo"
You know what that means.... That means that you`re dead....





Min nya favoritlåt...


Ladies and gentlemen. This song is a dance. It`s called "She cuts up her buffalo"
You know what that means.... That means your dead....



Sverige

Sorry!!

jag e just nu sämst på att blogga :S

Skrev nyss ett jättelångt inlägg men det försvann *sliter mitt hår*

Idag är det alla hjärtans dag. Kommersiella skit dag! För att citera Sheldon i "the big bang theory" så borde alla par ta med sina respektive på en avrättning ur ett rent historiskt perspektiv....

Nej denna dagen tillägnar jag min älskade Johanna Hargefeldt, min trogna följeslagare. De 2 eviga singlarna ;)


Har ju vart i sverige i 1 vecka med & här kommer en uppdatering av vad som hände....

Åkte från Arendal kl 7 på onsdags morgonen med pappa & May i snörusk....
Anlände till farmor & farfar i Hällaryd kl 19.30
Givetvis så lockade Johanna hem mig till henne =) Hon kom tom & hämtade mig hehe
Efter att suttit hos henne ett litet tag så kom vi på att vi likaväl kan sitta pa Harrys & prata, så där satt vi & pimpla öl tills det stängde, svängde inom Lotta på hemvägen & hämtade lite martiuni, fortsatte hem till johanna & drack martini & snackade skit halva natten =)

Torsdagen kom... drog hem till mamma & fikade & pratade om livet. Sen kom pappa & hämtade mig & mina systrar för lite födelsedagsfiring av Evelina hos farmor & farfar, träffade även min farbror, hans fru & min älskade kusin Alva =)

Fredagen kom, gick upp tidigt för att träffa min underbara Sara, Johan, fina Neo & spralliga Leah =) Karro & stoffe kom även dom & joinade ett tag. Fortsatte hem mot Evelina, drack kaffe & kollade in hennes fina lya. Gick sen bort till Hemköp för att prata lite skit me gamla jobbarkompisar <3
På kvällen blev det fest hos älskade Ruda, med Johanna, Hagge & Pierre... Mycket trevlig kväll, som avslutades lite kaotiskt hehe. Natten spenderades på hemlig ort ;)

Lördagen kom, träfafade underbara Dea en snabbis, sen var det att gå bort till Johanna för att omvandlas till Fidel castro, det var dags för diktatorfest i Munkagården... Det var en mkt trevlig kväll till att börja med, tyvärr slutade den kaotiskt...,. Synd på en kväll som kunde blivit legendarisk, ibland inträffar oväntade incidenter, synd bara att det kan bli för mkt för vissa & gå ut över folk som inte förtjänar det....


Festen fortsatte för de flesta hos Pierre, själv somnade jag hehe. Inte lätt för en Emelie som börjar bli gammal....

Söndagen kom... vaknade upp ganska pigg efter en ganska hård helg.. Jag, Johanna,Ruda & Hagge styrde vår kosa till Lotta & kent som bjöd på kålpudding, underbar middag & trevligt sällskap =)

Senare gick jag & Johanna hem till mor & hämtade J:s bil & körde en lång runda. Kvällen kom & J skulle jobba natten så jag gick upp till Stoffe & spenderade kvällen & natten där. Alltid lika underbart att träffa dig min fina vän <3

Måndagen kom, gick hem till Ruda på en morgonkaffe, sen gick vi bort till J & väckte henne =)
Sen åkte vi bort till min Malin & drack ännu mer kaffe & pratade ännu mer skit =)
På kvällen gick jag bort till Fia & Jonas som bjöd på middag, där även Helen närvarade =) Det bjöds på Flygande Jakob & kladdkaka, kvällen avslutades med kortspel & en massa skratt. Sen gick jag hem till J & kollade på Sherlock Holmes, mkt sevärd film =)

Tisdagen kom. Åkte hem till mormor & morfar med mamma & Evelina & fikade. Sen åkte jag hem till J som bjöd på chili con carne (mumma) Åkte bort en runda till Tessan & snackade massa skit & pussades på vovvsingarna =)
Kvällen & natten spenderades hos älskade Ruda, det blev en kväll med massa skratt,prat & mys....

Onsdagen kom & J kom & hämtade mig hos Ruda ( så söt) & körde mig till stationen... Anlände till kastrup där fina Dea kom & mötte upp mig, spenderade ett par timmar med henne där innan flyget gick, blev en massa skratt & en massa cigg hehe

Givetvis så var flyget sen försenat 1 timme :/

Men det var en underbar vecka i goda vänners lag, god mat & massa nya minnen =) ( inte konstigt man har gått upp i vikt...igen...)

Summa sumarium så är vänner det viktigaste i mitt liv!!!

Nehe dags för en varm dusch & ansiktsmask...

Ta hand om varandra...

Peace

RSS 2.0