Byebye

Kl 00.00 drar jag mot Gardemoen och sen vidare till Samos , Grekland med pappa & hans nya familj, tillika vänner & annat pack...

Vi hörs om 1 vecka!!




Ta hand om varandra

Peace

17e Maj

Idag är det 17e Maj. Norges nationaldag & en massa styr med nationaldräktsklädda människor, russetåg & flaggor & musik överallt...
Det är jättefint att de är så glada över sitt land osv,,, men för en lagom svensk kan det lätt bli lite för mkt....
MEN.... det har gått för långt i sverige, Man får inte sjunga nationalsången i skolorna & gud nåde dig om du hissar svenska flaggan... It`s a very very mad world....


Helgen har gått med en väldans fart..
Var på födelsedags fest hos Åse i Lördags med många tjejer ifrån jobbet. Som vanligt när kvinnor samlas så blir det en massa skvaller, massa sjungande & en väldans massa alkohol!

Ingen karoeke men det fanns en mikrofon & det räckte =)

Drog vidare ut på byn i Grimstad, bra rund under fötterna, men jag var inte den enda hihi..
Ute var det ganska trist... är alltid roligare på förfesterna, och lite sur över en viss person så var man väl kanske inte på tipptopp humör... Men när jag satt i min ensamhet & funderade på om jag skulle sjunga lite kareoke på utestället, så kommer det ett par män & sätter sig & börjar prata en massa strunt. Jag skrattade så jag höll på att kissa ner mig. Sen följde jag med på efterfest med . Hade sjukt roligt & fick eget rum att sova i & kaffe på morgonen.. Sen skjutsade de hem mig igår eftermiddag.... Så trött men gud så kul jag hade.

Så idag sov jag till halv 1!! Håller på att tvätta lite kläder till grekland & har en hög med sommarkläder på sängen redo för att packas... Shit på onsdag kl 12, är jag i värmen =)

Nu ska jag göra mig i ordning lite inför kvällen.
Blev precis bjuden på grillfest av Rebecca :D
Ta hand om varandra!!

Peace

Vänner


Sitter & flumskriver med Johanna & Emma på msn & fb...
Fan vad jag älskar er mina godingar :)

Soffor, spela in splatterfilmer, minnen & minnen & minnen....
galet men ack så underbart <3
Ni gör mig så glad & ni förändrar er aldrig, och för det är jag er evigt tacksam.. Har vart för mkt skit & besvikelser bland en del vänner nu att det nu värmer extra mkt att ha mina små pratstunder med er..




Mindre än 1 månad tills jag kommer ner, lagom till Rocken det kommer att bli LEGENDARY!!



Ikväll blir det tidigt i säng, ska jobba 7-15 i morgon, sen blir det direkt hem till Vigdis för att göra mig i ordning inför kvällen. Åse på jobbet fyller år & har födelsedags/tjej fest i Grimstad i morgon. Glada människor, alkohol & kareoke, kan det bli bättre?? Nja nästan inte i vart fall :)
Behöver mig en glad fylla efter allt tjabb & oroligheter alltså!

Nehe nu ska jag måla tånaglarna svarta..

Ta hand om varandra

peace

Ledig

Skönt att ha vart ledig idag...
Sov länge & tog mig en riktig lugn morgon....

Har spenderat hela dagen & kvällen hos Rebecca i hennes & Petters nya lägenhet & hjälpt till med att fixa & dona. Och givetvis myst & lekt en massa med Tyson =)

Tyson

Nu ska jag duscha sen blir det Paradise innan bingen

Ta hand om varandra

peace

Skitdag!

Nyss hemkommen från byn...

Jobbade 10-17.30, sen var det bara att ge sig av till byn & Symposium, en greisk restaurang i Arendal. Där familjen + ett par andra vänner samlades för att äta & dricka gott innan avfärd som sker om 6 dagar =)

åt spenatssallad,tzatziki,grillad ost & en lammgryta & drack underbart gott vin.... Smaklökarna fick sig en orgasm må jag säga :)


MEN dagen har vart präglad av oro & panik....
Fick en dålig lön denna månaden & fick givetvis alla räkningar samtidigt + att jag har växlat pengar till Grekland, så har rätt & slätt ca 500 kr på kontot...
Eftersom min oro växer sig superstark när jag har det ostabilt ekonomiskt så frågade jag pappa efter hjälp..
Han hade det inte heller så fett sa han... Nej visst, förstår ju det för all del. Men när han sedan säger att jag får skylla mig själv & tänka på vart jag lägger mina pengar så brast något inom mig...

Jag som har haft oturen att ha jobbat halvtid i 5 år i Sverige & haft en jävla parasit till inneboende som sög ut både musten & pengar av mig så har jag inte direkt haft chansen till något sparkapital....

Flyttade upp till norge med + - 0 på fickan & har en liten lägenhet med sletna möbler & en garderob full med gamla kläder & håliga strumpor,,,, så jag undrar vad fan han menar med lägger mina pengar???? Visst jag röker men försöker trappa ner...

Tur är väl att mamma finns.... Fick en liten panikattack när jag kom hem & visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag ringde mamma. Bara att höra hennes varma röst gjorde mig genast lugnare... Torka tårarna & upp med lilla hakan så löser vi detta sa hon.  JA vi löser detta, men vad hade jag gjort utan dig???

Jag älskar dig så högt mamma!!
Denna låten är till dig..


Nu ska jag bara andas & dra täcket över huvudet & hoppas på en bra morgondag!!

ta hand om varandra


Peace

1 vecka kvar

Jobbat dagen idag.
Tog mig ett snack med H. Frågade han rakt ut varför hans tjej överreagerar för ett grattis på födelsedagen sms, varför hon överreagerar på mig hela tiden??
Han svarade. Att hon jämt överreagerar & att jag inte ska bry mig om henne. Och att hon är ju yngre än mig. MEN.. svarade jag, min syster är ju lika gammal & hon beter sig inte som ett psykfall för det...
Nej men det är en såndär Lillesands mentalitet svarar han... Hrm jaha sa jag, tur att man inte bor i Lillesand då...
Man you are so wipped by her... Jag lägger ner. För gammal för löjligt gnabb!!

Annars har jag mest fått höra på jobbarkompisars kärlekstrubbel... Varför har det alltid vart så att jag är värsta kärlekspsykologen & tydligen alltid kommer med de rätta svaren, när inte JAG kan klarar av ett förhållande???? Vart är logiken i det??

Idag är det 1 vecka kvar till samos...
Så jag tog på mig gympaskorna med fagget fairys i öronen & gav mig ut på en promenad.
Självklart blev jag kissenödig efter 10 min & efter en kvart slocknade batteriet i mp3:n. Typiskt! Men det blev en runda på 40 min & 50 situps när jag kom hem...

Gymmet är överbefolkad & utan air conditon at the moment, så har ingen lust att gå dit alls..

Nehe lite mat & en dusch....

Ta hand om varandra..

Peace


Radio??

Idag känns allting liiite bättre...


Vart på stan idag & växlat till Euro... Även tagit kort till mitt nya visa-kort & som vanligt såg man ut som en nerknarkad idiot. Det slår fan aldrig fel!

Men har lite magont, det har varit alltför mkt utgifter & en alltför liten lön denna månaden.... Får hoppas man kan fjäska lite för faren sin,,,,

Jobbat kvällen idag,,, Lugnt & skönt på jobbet & faktiskt 2 svenskar som vart inne & sökt jobb.  Alltid lika kul när dom upptäcker att jag är svensk... Vi behöver fler svenskar på jobbet så jag slipper bli mobbad själv :)

I morgon kommer DU till jobbet igen. Ska bli jävligt intressant att se vad du har att säga om din psykobrud till flickvän. Jag är riktigt jävla förbannad ska du veta!!!

Blev precis erbjuden att bli radiopratare... hehe hrmmm vetifan om jag vågar det där, vad ska man säga liksom? Och tänk om man får en kråka i halsen, eller råkar rapa i direktsändning!!! nej att prata ut i tomma intet gör jag bara när jag är fuller!!

Ngn brud som är intresserad, så hör av er till mig!  !http://playdio.se/playdio/?playdio

Ta hand om varandra!

Peace

Tungt

Vart tog solen vägen??

Jag som hade planer om att gå ner till havet, sätta mig på en klippa & skriva ett långt brev...

Nej istället så är det mulet & det blåser,,, blir trött i sinnet bara av att titta ut....

Helgen har varit tung, fylld av tankar,gråt & huvudvärk,,, känner inte för nånting,, är det ok??

Lyssnar på p3 & saknar mina vänner i Karlshamn, få ge er långa kramar & dela mina tankar & mitt liv med er.
Vissa människor är verkligen piss här uppe, kom & hjälp mig att glömma eller att slå tillbaka, gör mig stark & hel igen, bara en liiiiten stund.

Ska bli skönt att snart få komma bort lite... Komma till sol,värme, vacker natur & gemytliga männsikor...

Just nu är jag bara trött,,,har tunga ögon & tungt sinne....
Mamma jag vill krypa upp i din famn!!

Kryper ner i soffan igen & gömmer mig under täcket...



Peace

R.I.P.

Fick igår reda på att en vän & fd. arbetskollega tagit sitt liv...

Frågorna är många & sorgen & saknaden är stor

Du som hade en sån sprudlande energi
Du som alltid verkade så glad
Du som var så omtänksam
Du som inte hade ngt ont i dig

Nu är bara minnena kvar


Denna låten tillägnar jag dig

R.I.P underbara E <3





Skickar även en tanke till älskade Andy, igår var det 3 år sen du gick bort... Du är saknad <3

2 veckor till Samos

Först & främst vill jag tacla alla ni som kommenterat, känns skönt med feedback =)

Idag är jag inte tipp topp... Somnade i 2 timmar efter jobbet & känner mig förkyld & hängig... Tur m,an är ledig i ett par dagar nu, så man kan vila upp sig lite. Åker till sandöya i morgon för att umgås lite mer med min älskade syster, när hon äntligen är i Norge...

Hade en liten fest i Lördags med Evelina & Anne-lill . B-boi & hans polare kom också en runda, det gjorde även Rebecca & Petter..

men det räckte tydligen inte med folk för att Evelina & Anne-lill gick ner till min granne för att fråga efter vinöppnare, han hade varken det, mjölk eller kaffe, men de kom upp med 1 kg socker (!!??!!)
Så jag gick ner & bjöd upp pojkarna, de var väl 5-6 st så min lilla lya blev smockfull =)

Sen drog vi ut på byn. Gick först till sjöpuben, men jag & Evelina var trötta på alla russar (studenter) & gick vidare till Pollen (20 års gräns)
Det var väl helt ok, träffade på en dryg sthlmare som tjabbade lite med eve, han trodde bla att jag var yngre än henne (Evelina är 20) Jag blev i vart fall glad, jag menar jag är 8 år äldre hehe... Behöver inte börja med anti-rynk creme riktigt ännu tror jag inte :D

Gick vidare en runda till madammen men vi var så sega & hungriga så vi gick & åt nattamat istället & fick skjuts av B-bois snälla polare..

På söndagen var det inventering, så geir kom & hämtade mig & Evelina kl halv 12... lite trött men inte alls farligt bakis & tiden gick fort, när man hade lite hjälp av Eve,,, sen drog vi bort & åt mat på donkan med Anne-lill, usch vad man syndade i helgen..

Fick tyvärr erfara det när jag provade min bikini igår. Små tuttar, stoooor mage & likblek, yippie. Självförtroendet på topp!!!!

2 veckor kvar, får inse att jag kommer att vara en tjockis i Grekland,,,  Så går det när man har dåliga gener & en självdisciplin som är lika med 0!!!!!

Meen köpte hem fil & special-k, har glömt hur gott det var. Kanske ska leva på det i 2 veckor nu, då borde man iaf gå ner några kilon hehe...

Har kanske gått ner ngt kilo för mina jobbar byxor är lösare än dom var innan,,, man får iaf hoppas....
Någon som har ett bra tips på hur man ska sluta äta den förbannade chokladen??????

Nehe nu ska jag se den nya Wallander filmen....

Ta hand om varandra

Peace

RSS 2.0